Bio4beauty.ro

Blog despre Produse și Cosmetice Bio/Eco, Protecția Mediului, Viață sănătoasă.

Review-uri Cosmetice

Review fard mineral de pleoape BIO LAVERA

Review fard mineral de pleoape BIO LAVERA, din gama de machiaj mineral LAVERA TREND SENSITIV.

Folosesc de 6 ani produse de ingrijire bio si cosmetice bio. In ceea ce priveste machiajul, pana acum am incercat rimel bio, rujuri si glosuri bio, fond de ten bio. Nu mai testasem insa niciun fard de pleoape bio. Stiam ca Lavera produce cosmetice bio de calitate, asa ca am optat pentru un fard de pleoape bio din gama LAVERA TREND SENSITIV.

Am ales nuanta Majestic Violet, pentru a-mi pune in evidenta ochii verzi.

Contine si un aplicator. Si o oglinda:

 

Asadar, il poti purta in poseta pentru a-ti retusa machiajul cand este nevoie.

Inainte de a aplica fardul de pleoape, am folosit o baza de machiaj, pentru ca fardul sa adere mai bine si sa reziste mai mult.

Textura este similara cu cea a unui fard de pleoape conventional. Un praf usor-cremos.

Mai sus, un machiaj simplu, cu fard de pleoape Lavera, eye liner si rimel de la Avon. That reminds me…ar fi cazul sa imi completez trusa de machiaj cu noi produse bio.

Am creat constrast, aplicand si un fard de pleoape roz si un creion de ochi albastru in partea interioara.

M-am jucat cu fardul de pleoape Lavera, un fard mineral albastru-deschis, sidefat Bellapierre si un creion albastru. Am vrut sa desenez niste valuri, daca tot e vara.

Probabil va intrebati ce este atat de special in privinta acestui fard de ochi ? Ca si textura, aderenta, il pun cam pe aceeasi treapta cu fardurile comercializate de branduri precum Maybeline, Seventeen…etc. Insa, fardul mineral de pleoape LAVERA vine cu o calitate care-l urca pe primul loc : este un produs bio. Este ideal pentru ochii sensibili deoarece contine ingrediente naturale: pudra de orez, ulei de argan, unt de shea, extract de trandafir si oxid de argint si particule de minerale extrem de fine.

Fardul mineral de pleoape bio Lavera NU contine parabeni, conservanti si alte ingrediente ce pot provoca alergii in zona sensibila a ochilor.

Fardurile de ochi Lavera sunt certificate de catre Natrue – o asociatie internationala non-profit.

Sunt disponibile si in nuantele:

Pretul mi se pare foarte accesibil. Eu l-am luat online, de pe ShopOrganic.ro, cu 39,61 lei. Vei gasi pe piata farduri si mai ieftine, si mai scumpe decat acesta. Important este sa alegi un produs de calitate. Si iata ca se poate sa te bucuri de un produs bun, fara a-ti goli portofelul!

Daca ai ochii sensibili sau daca te machiezi zilnic, foloseste un machiaj bio, pentru a evita aparitia iritatiilor si a ridurilor din jurul ochilor.