Bio4beauty.ro

Blog despre Produse și Cosmetice Bio/Eco, Protecția Mediului, Viață sănătoasă.

Cosmetice NaturaleReview-uri Cosmetice

Review Crema de fata VivaNatura

Am descoperit acum 6 luni un nou brand de cosmetice naturale:  VivaNatura. Cosmeticele VivaNatura sunt produse in Romania, prin procesarea la rece a ingredientelor naturale. Gama de produse Viva Natura cuprinde: produse cosmetice naturale de ingrijire a tenului si a corpului, de ingrijire a parului, paste de dinti si produse terapeutice ce contin substante active din plante, uleiuri vegetale, argint coloidal.

Pana acum am folosit de la acest producator: Crema pentru ten gras cu Aloe Vera si Grapefruit VivaNatura, Samponul Antimatreata cu Rozmarin si Tea-Tree VivaNatura si Pasta de dinti cu argila GennaDent.

Crema pentru ten gras VivaNatura are ca ingrediente active: apa, uleiuri pretioase de chimen negru, morcov si macese, uleiuri esentiale de bergamota, neem, grape-fruit, tea-tree, spearmint, extracte de plante.

Beneficiile vizibile ale acestei creme de fata, din punctul meu de vedere:

  • Diminueaza secretia de sebuum, fara sa usuce tenul.
  • Efect tonic. Imi simt tenul „fresh” multe ore dupa aplicare, probabil datorita extractului de menta si/sau de bergamota.
  • Miros foarte placut.

Aspecte de imbunatatit: 

Nu se absoarbe rapid in piele si este usor lipicioasa, insa pe mine nu ma deranjeaza. Nu ma asteptam sa fie o crema de fata perfecta, avand in vedere ca este 100% naturala si produsa prin procesare la rece.

Pret: 21,24 lei

Concluzie: crema VivaNatura indeplineste cu succes rolul principal al unei creme de fata pentru ten gras: elimina excesul de sebum inca de la prima aplicare. Are un raport calitate/pret excelent. O recomand.