Bio4beauty.ro

Blog despre Produse și Cosmetice Bio/Eco, Protecția Mediului, Viață sănătoasă.

Suplimente alimentare bio

Beneficiile suplimentului natural Pau D’Arco de la Organika

Pau D’Arco este un copac imens, care traieste in regiunile tropicale din America de Sud si America Latina.  Inaltimea sa poate depasi 30 de metri, iar baza copacului poate avea 2-3 metri in diametru. Pau D’Arco este recunoscut pentru efectele sale benefice asupra multor afectiuni, daorita celor doua substante active din coaja sa interioara: lapacholul si beta-lapachone. Aceste doua substante s-au dovedit a fi eficiente impotriva mai multor tipuri de bacterii, ciuperci, virusuri si paraziti. Pau D’Arco poate fi folosit in cazul artritei, a inflamatiei prostatei, dizenteriei, ulcerului si diverselor tipuri de cancer.

Recomandarea noastra: suplimentul natural Pau D’Arco de la Organika, care poate fi achizitionat din magazinul online Sanavita.ro.

 

Principalele efecte benefice ale suplimentului natural Pau D’Arco de la Organika:

  • Intarirea sistemului imunitar. Unul din principalele beneficii ale suplimentului Pau D’Arco reprezinta capacitatea acestuia de intarire a sistemului imunitar, prin proprietatile sale antioxidante. Pau D’Arco previne raceala si gripa si lupta eficient impotriva parazitilor.
  • Efect atifungic si antitumoral. Pau D’Arco are un puternic efect antifungic, antitumoral si analgezic si este recunoscut pentru lupta sa antibacteriana si antimicrobiana.
  • Efect benefic asupra sistemului sanguin. Suplimentul Pau D’Arco are un efect purificator asupra sangelui, scazand nivelul de glucoza din compozitia acestuia. De asemenea, este un produs foarte util in cazul artritei si stimuleaza productia de celule rosii din sange.
  • Lupta impotriva inflamatiilor prostatei.
  • Efect toxic asupra celulelor leucemice.
  • Efect de ameliorare al Candidei Albicans.

Alte proprietati ale Pau D’Arco. Suplimentul Pau D’Arco are efect antiulceros, antioxidant si antireumatic. De asemenea, Pau D’Arco este cardiotonic si hepatotonic, adica ajuta la mentinerea sanatatii inimii si a ficatului.

Compozitia suplimentului Pau D’Arco de la Organika:

Principala substanta din compozitia suplimentului Pau D’Arco de la Organika este pulberea din partea interioara a scoartei de Tabebuia Impetiginosa. De asemenea, invelisul unei capsule de Pau D’Arco este compus din gelatina naturala.

Mod de administrare:

Pentru intretinere, este recomandata administrarea a una sau doua capsule pe zi, impreuna cu alimentele consumate la masa, iar pentru un tratament intensiv, numarul capsulelor creste la doua capsule de trei ori pe zi. In cazul unor afectiuni ca vaginita sau fungus la laba piciorului, se poate infuza timp de 10 minute, in 500ml de apa fiarta, continutul a trei capsule.

Comanda online suplimentul Pau D’Arco de pe Sanavita.ro! Alege sa fii sanatos cu Sanavita!