Bio4beauty.ro

Blog despre Produse și Cosmetice Bio/Eco, Protecția Mediului, Viață sănătoasă.

Cosmetice BioReview-uri Cosmetice

(P) Review unt pentru corp cu portocale si vanilie Kivvi

Cosmeticele bio Kivvi sunt cosmetice de inalta calitate, fabricate din extracte de fructe, plante si uleiuri certificate din Letonia. Cosmeticele bio Kivvi sunt realizate manual si sunt 100% naturale, biodegradabile, ecologice.

Folosesc de 2 saptamani untul pentru corp cu portocale si vanilie Kivvi, care este 100% natural si 89 % organic. Achizitionat de pe ShopOrganic.ro

Imi place foarte mult acest unt de corp. Iata de ce:

  • Ca si consistenta, este foarte moale, ca o marmelada. Unele unturi de corp se intaresc si trebuie incalzite. Acesta se intinde foarte usor.
  • Hidrateaza in profunzime pielea. Confera o hidratare de durata chiar si pielii din zonele deosebit de uscate, precum coatele, genunghii, cuticulele unghiilor sau picioarele.
  • Se absoarbe rapid, lasand pielea moale si stralucitoare.
  • Miroase delicios, datorita extractelor si uleiurilor de portocale, mandarine, kiwi, vanilie.
  • Raport excelent calitate/pret. O cutiuta de 15 ml costa 20 de lei.

Apreciez acest brand pentru ca foloseste o mare proportie de ingrediente organice. Certificarea Ecocert, de care produsele Kivvi beneficiaza, impune un minim de 5% de ingrediente organice din totalul continutului, insa ei depasesc foarte mult minimul necesar, asa cum constat si in cazul acestei creme care are 89 % ingrediente organice, dintr-un total de 100% ingrediente naturale.

De asemenea, este important de stiut ca produsele Kivvi sunt fabricate manual in loturi mici din ingrediente proaspete.