15 fructe și legume cu cele mai puține urme de pesticide
În fiecare an, Environmental Working Group lansează un Ghid al Cumpărătorilor pentru pesticidele din producție. Testarea este realizată de mai multe organizatii din SUA: Departamentul pentru Agricultură al Statelor Unite, Programul de testare a pesticidelor USDA și Administratia Alimentelor și Medicamentelor. Aceste teste determina care fructe și legume conțin cea mai mare și cea mai mică cantitate de pesticide.
Top 15 fructe și legume cu cele mai puține urme de pesticide.
- Avocado
- Porumb dulce
- Ananas
- Mazăre dulce congelată
- Ceapa
- Papaya
- Vinete
- Sparanghel
- Kiwi
- Varza
- Conopida
- Pepene Galben Cantalup
- Brocoli
- Ciuperci
- Pepene galben Honeydew
Cumpărarea de produse bio nu este justificată întotdeauna când vine vorba de aceste 15 fructe și legume.
………………………………………………………………………………………..
Sursa imagine: Wikipedia. Autor: Muhammad Mahdi Karim.