Bio4beauty.ro

Blog despre Produse și Cosmetice Bio/Eco, Protecția Mediului, Viață sănătoasă.

Protectia MediuluiStiri

Sisteme eficiente și durabile pentru irigațiile agricole

Agropark Trading colaborează cu producători de renume din SUA și Italia pentru a oferi fermierilor români cele mai eficiente soluții de irigare. 

Utilizând sisteme precum pivoții de irigare hidraulici și liniarele T-L, motopompele de irigații Cornell și sistemele de absorbție Riverscreen, veți crește randamentul culturilor și veți diminua costurile de utilizare și mentenanță.

Sisteme de irigare performante – Agropark Trading

Pivoții & Liniarele T-L

Spre deosebire de acționarea electrică, cea hidrostatică, utilizată de sistemele de irigații T-L, oferă mai multe avantaje: forța hidrostatică este superioară; fiecare turn al sistemului de irigare se mișcă în mod continuu, asigurând aplicarea uniformă a apei și a fertilizanților; viteza constantă de deplasare reduce uzura componentelor transmisiei și elimină necesarul suplimentar de putere pentru învingerea forțelor de inerție întâlnite la sistemele electrice start-stop.

Tipuri de pivoți și liniare cu transmisie hidrostatică de la T-L:

  • Pivot de irigații fix, cu sau fără secțiune de colț – centrul pivotului este fix, cu acționare diesel sau electrică a sistemului de transmisie hidrostatică.
  • Pivot de irigare mutabil rapid cu cric hidraulic – centrul pivotului este pe roți, iar fiecare turn de tronson este dotat cu cric hidraulic, opțiuni ce permit mutarea rapidă a pivotului.
  • Liniare de irigații: cu auto-alimentare din canal, cu cărucior la capăt sau la jumătatea sistemului, cu/fără pivotare; liniare cu cărucior la capăt și alimentare din hidrant, cu/fără posibilitatea de pivotare pentru acoperirea a două parcele alăturate; liniare cu cărucior la jumătatea sistemului și alimentare din hidrant.  

Motopompele Euromacchine

Motopompele Euromacchine sunt potrivite pentru mai multe tipuri de sisteme de irigații – pivot, liniar sau tambur. Pompele centrifugale seria Cornell sunt proiectate să ofere cea mai ridicată eficiență din clasa lor, aducând economii de combustibil și energie electrică cu fiecare oră de exploatare. Capacitate: până la 1.600 m3/h. Presiune: până la 150 m. Solide acceptate: până la 32 mm.

Filtrul Riverscreen

  • Filtrează apa din canale, lacuri, râuri, bălți pentru sistemele de irigații (pivoți, liniare, tamburi, aspersie clasică). 
  • Filtru rotativ cu autocurățare pentru alimentarea cu apă din surse de suprafață, de mică adâncime (>10 cm).
  • Filtrul Riverscreen este proiectat să protejeze vietățile acvatice chiar și mai mici de 2mm. 
  • Previne înfundarea aspersoarelor, iar în cazul sistemelor de irigații prin picurare, previne colmatarea rapidă a sistemelor de filtrare dedicate. 

AgroPark Trading asigură consultanță gratuită la achiziționare și oferă servicii de proiectare și instalare pentru sistemele de irigare oferite. Punând accent pe seriozitate, promptitudine și calitate, echipa AgroPark Trading ajută fermierii să facă față secetei cu ajutorul sistemelor de irigare eficiente și durabile.

Află mai multe aici: https://www.agroparktrading.com/