Bio4beauty.ro

Blog despre Produse și Cosmetice Bio/Eco, Protecția Mediului, Viață sănătoasă.

Suplimente alimentare bio

Semintele – cele mai puternice surse de antioxidanti, acizi grasi, vitamine si minerale

Multe produse antioxidante de pe piata se concentreaza pe efectul fructului, aducandu-l la formele de sucuri sau piureuri. Chiar daca pulpa unui fruct are efecte benefice pentru organism, semintele sunt un antioxidant de 40 de ori mai puternic decat tesuturile din componenta fructului. Semintele sunt, de fapt, centrul de putere antioxidanta a naturii.

Compania Rain International s-a concentrat exclusiv pe beneficiile semintelor si a creat un produs unicat : SOUL RAIN. Acesta contine o selectie de extracte de seminte si uleiuri (acizi grasi esentiali) cu multiple beneficii pentru sanatate. Semintele din suplimentul nutritiv Soul Rain: seminte de chimion negru, seminte de struguri Chardonnay, seminte de zmeura neagra.

Suplimentul nutritiv Soul Rain contine acizi grasi esentiali omega 3 si omega 6, antioxidanti (inclusiv Carotenoide si Resveratrol), aminoacizi esentiali, fitonutrienti, flavonoide, vitamine, minerale, fibre.

O singura doza de Soul Rain in fiecare zi echivaleaza cu:

•8-10 portii de FRUCTE (fructe de padure, mere, struguri)

•8-10 portii de LEGUME ( verdeata, fasole, mazare)

•2-3 portii de Acizi grasi esentiali (migdale, nuci, avocado)

Cum sunt obtinute produsele Soul Rain?

  • Presarea la rece este procesul de obtinere a uleiului din seminte, fara o incalzire in prealabil. Technologia presarii la rece se distinge prin simplitate, costuri reduse de exploatare, consum redus de energie, iar uleiul obtinut contine multe substante valoroase. Prin presarea la rece a semintelor, se obtine un ulei cu o aroma naturala, bogat in vitamine, acizi grasi esentiali si minerale.
  • Samanta intreaga. Procesul de presare la rece separa de coaja uleiurile esentiale gasite in seminte. Aceste doua componente sunt apoi reintroduse in produsele Soul Rain. Astfel, intreaga samanta este folosita, rezultand un supliment plin de sanatate, provenit din sanul naturii.
  • Concentrare pura. Procesul de presare la rece garanteaza ca fiecare samanta ofera concentratia maxima de nutritie, incluzand antioxidanti, fitosteroizi, acizi grasi esentiali, fosfolipide si minerale dizolvate.

Beneficiile produsului SOUL RAIN:       

Datorita antioxidantilor din seminte, Soul Rain ajuta organismul in lupta impotriva radicalilor liberi, incetinind procesul de imbatranire si degradarea celulelor. De asemenea, antioxidantii ajuta fortifierea sistemului imunitar.

Soul Rain contribuie la buna functionare a sistemului cardio-vascular, protejeaza ficatul si rinichii, protejeaza articulatiile, incetineste procesele de imbatranire, combate stresul, sporeste rezistenta la efort fizic.