Bio4beauty.ro

Blog despre Produse și Cosmetice Bio/Eco, Protecția Mediului, Viață sănătoasă.

Review-uri Cosmetice

Review Keratina Vegetala

Stiai ca parul nostru este compus din keratina in proportie de 95%. Keratina este o proteina naturala care se gaseste in par, unghii, piele. Keratina protejeaza parul nostru impotriva agresiunilor externe si ii confera acestuia elasticitate, stralucire si rezistenta.

Din cauza ca adesea folosim placa de par sau ondulatorul, produse de styling sau vopsea de par cu ingrediente sintetice, parul devine tot mai uscat si mai fragil si isi pierde keratina proprie.

Daca ai parul lipsit de elasticitate, moale, greu de aranjat, uscat si despicat, una dintre cauze poate fi deteriorarea stratului extern de cheratina. Prin urmare, folosirea produselor cosmetice cu Keratina poate compensa aceste neajunsuri.

Exista doua tipuri de cheratina: animala (din deseuri animale si chiar umane) si vegetala (din proteine de grau, soia si porumb).

Keratina Vegetala este un ingredient cosmetic eficient si ieftin.

Eu am achizitionat o sticluta de Keratina Vegetala dintr-un magazin online cu doar 8 ron.

Am adaugat continutul sticlutei in samponul de par obisnuit si dupa doar cateva spalari, rezultatele au inceput sa se vada si sa se simta:

  • firele de par sunt mai rezistente
  • parul este mai „cuminte”
  • imi cade mult mai putin par ca inainte
  • in timpul perierii, se rup doar cateva fire de par.

Va recomand sa utilizati cu incredere acest ingredient cosmetic. Il puteti adauga in sampon sau in balsamul de par, precum si in mastile de par naturale. Eu aplic o data la 2 saptamani o masca de par formata din 2 galbenusuri de ou, 1 lingurita de Keratina vegetala si o lingurita de ulei de masline. Si rezultatele se vad imediat.

Citeste si Pareri Keratina Vegetala BIO Mayam- Bio4beauty.ro