Cum va pot ajuta cosmeticele bio (organice) ?

Cum cresterea numarului de persoane ce devin constiente de avantajele unui mod de viata cat mai sanatos, nu e nici o surpriza ca acestea au trecut si la produse cosmetice bio (organice). Acest lucru se datoreaza faptului ca nu exista substante chimice care sunt implicate in producerea cosmeticelor bio.

Multi oameni de stiinta  confirma ca substantele chimice (parabeni, coloranti si conservanti sintetici, petrochimicale) care sunt prezente in jurul nostru sunt vinovate de cresterea numarului cazurilor de alergii si cancer. Pur si simplu, prin trecerea la produse cosmetice bio va veti elibera de problemele legate de aceste substante cancerigene si alergene si veti avea posibilitatea de a trai o viata mai buna.

Cosmeticele bio sunt produse fara adaosuri chimice, realizate pe baza de plante crescute intr-un mod cat se poate de natural: fara pesticide, fertilizatori, radiatii sau organisme modificate genetic.

Cosmeticele bio contin substante active de pana la 70%, fata de max 5 % in cazul cosmeticelor conventionale, ce sunt asimilate rapid de epiderma, fapt ce garanteaza rezultate bune si foarte bune.

Pentru a intelege mai bine diferenta dintre produsele cosmetice bio si cele conventionale, va invitam sa cititi si articolele:

Ingrediente cosmetice conventionale vs Ingrediente cosmetice bio

15 substante chimice de evitat in cosmetice

In cautarea celor mai bune cosmetice bio…

Va invitam deasemenea sa vizitati magazinul nostru online de cosmetice bio, www.bio4beauty.com. !