Bio4beauty.ro

Blog despre Produse și Cosmetice Bio/Eco, Protecția Mediului, Viață sănătoasă.

Cosmetice Bio

Efectele ingredientelor din produse bio asupra pielii

Pentru femei, ingrjirea fetei si a corpului este foarte importanta. Frumusetea este astazi mai mult decat o necesitate, este o prima regula nescrisa a unei imagini ingrijite, este o carte de vizita pentru doamne si domnisoare. Si nu ma refer aici la frumusetea accentuata de produse cosmetice si dusa la extrem prin artificii de make-up si beauty, ci la o frumusete naturala, frumusetea de dimineata cand te trezesti, te privesti in oglinda si constati cu multumire in suflet ca nu ai nevoie de prea multe artificii de beauty pentru a arata si mai ales pentru a te simti bine in pielea ta zi de zi.

Pentru piele, o dieta permanenta pe baza de produse bio fara aluminiu, parabeni si alergeni, este ceea ce trebuie. Ingredientele chimice continute de cosmeticele si dermocosmeticele care se gasesc in farmacii sau pe raftul magazinelor, produse care nu poarta sigla bio, au un impact negativ asupra sanatatii exterioare si interioare. Din pacate, folosim zi de astfel de produse pe pielea noastra fara a cunoaste efectele negative pe care acestea le produc: ridurile timpurii, o imbatranire a pielii, pete, alergii severe sau descuamarea pielii sunt doar cateva dintre efectele negative lasate in timp de produsele obisnuite.

Pentru a va convinge sa folositi pe termen lung produse bio, iata 3 ingrediente minune care se afla component produselor bio.

Uleiul de argan este uleiul bun la toate – de ceva timp acesta se gaseste in foarte multe cosmetice bio, atat pentru par cat si pentru ingrijirea fetei si a pielii. Uleiul de argan pur hidrateaza fara a incarca fata, motiv pentru care poate fi folosit in mastile cu argila pentru fata sau in tratamentele pentru unghii si par.

Extractul de aloe vera – nu mai este o noutate pentru noi, fiind un concentrate de minerale si vitamine absolute esentiale pentru piele. Doar integrat cu success in cosmetice fara parabeni si alti compusi chimici daunatori, extractul de aleo vera are efect maxim asupra pielii.

Ceara de albine calmeaza iritatiile si roseata; este un ingredient minune pentru orice varsta, ingredient integrat in produsele de ingrijire.